Startsidan l Tekniska data l Skötselanvisningar lGarantilHistoria l Kontakt

En Noatak Wet & Drybag

Instruktioner

Varning  Vår garanti gäller endast för denna Aquapac, och inte för föremål som stoppas in i det. Vi rekommenderar att du försäkrar innehållet separat.

Vattentäthet  Vårt sortiment har genomgått tester enligt internationella standards för vattentäthet av Engineering Research Centre på Imperial College i London, som åtnjuter internationellt högt anseende. Vattentätheten hos din Aquapac är beroende av att du stänger och öppnar det omsorgsfullt och att det inte skadas före eller under bruk. Var vänlig och följ instruktionerna noga. Vi rekommenderar att du konsulterar våra detaljerade, praktiska och regelbundet uppdaterade kundsidor på www.aquapac.info. Om du inte har tillgång till internet så kan du be oss eller din lokala distributör om en utskriven kopia.

Före varje användning  Stoppa in något utan värde i fodralet och stäng det. Stoppa ner det i ett kärl med vatten för att kontroller tätheten. Om du pressar lätt på fodralet så syns en otäthet som en ström av luftbubblor.

Stängning av fodralet  Försäkra dig om att allt sitter ordentligt på plats. Borsta bort eventuellt skräp eller sand som kan påverka tätningen. Om ditt fodral stängs med vred så vrid dem så långt de går. De ska stänga mjukt och lätt. Om de inte gör det så kan det vara någonting i vägen för stängningen.

clamp_problem

Öppning av fodralet  Öppna aldrig fodralet i eller under vattnet. För att förhindra att vatten kommer in när du öppnar fodralet så skaka av eventuellt vatten och torka sedan torrt med en handduk. Håll fodralet med öppningen nedåt när du öppnar det.

Aktsamhet  Våra material är starka men de kan ändå punkteras. Undvik vassa eller slitande föremål och skydda mot slag.

Material  Aquapac är tillverkade av olika material, mestadels plaster som gör att de inte kan korrodera. Dessa inkluderar TPU, ABS, nylon och polypropylene.

Extrema temperaturer  Även om materialen i fodralen är UV stabiliserade - det betyder att plasten inte ska missfärgas eller brytas ner av solljus - så skyddar inte en Aquapac innehållet från hetta eller solljus. Det mjuka materialet i fodralen är flexibelt och fungerar i lufttemperaturer mellan -40ºC till +60ºC(-40ºF to +140ºF), och i vattentemperaturer  upp till+40ºC(+100ºF).

Fukt och kondensation  I fuktigt klimat så finns det fukt i den luft som är instängd i fodralet. Påsar med silica gel kan absorbera denna fukt och därigenom hålla innehållet i fodralet torrt. Vi rekommenderar att man använder dessa i alla Aquapac i fuktigt klimat när känsliga föremål förvaras i dem.

Varning  Detta är inte en leksak.  Den kan innehålla smådelar som utgör kvävningrisk för barn under tre år. Håll smådelar borta från barn.

 

Tillverkare  Aquapac International Limited, 7 Bessemer Park, 250 Milkwood Road, London SE24 0HG, United Kingdom. Telephone: +44 20 7738 4466.

Åter till sidans början