Startsidan l Tekniska data l Skötselanvisningar lGarantilHistoria l Kontakt

Bilden är fotograferad genom ett Aquapac fodral

Waterproof Camera Case - Mini

Mini Kamera fodral

IPX8Artikelnummer:408

Pris: 320kr.

Detta är den mindre av våra två mest prisbilliga kamera fodral. Stoppa in din kamera i en av dessa så kan du ta med den på båten, i poolen eller vart du vill. Du får bra bilder utan att du behöver oroa dig.

 

Fakta:

Max mått: Passar för:
mini kamera fodral mått Mini camera content

 

Vilken storlek på fodralet passar till min Kamera?

Det finns en beskrivning av fodralet vid varje fodrals produktbeskrivning. Vi hjälper gärna till om ni vill det.

Tekniska specifikationer
Klassifiering vattentäthet IPX8 Vattentät/Submersible som innebär tät vid minst 10 meters vattendjup, det är den högsta standarden för vattentäthet som finns
Färg Cool Grey med Acid Green snodd
Levereras med Justerbar snodd/ nackband
5 silika gel påsar
Material TPU med optiskt klart LENZFLEX™ lins fönster

 

Kan jag verkligen få bra bilder?

Det är lite som att ta bilder genom ett fönster hemma.

Först av allt så måste fönstret vara så rent som möjligt. Även ett rent fönster kan ge vissa reflexer men ju närmare fönsterglaset ju mindre reflexer. Därför blir resultatet bäst om linsen är tätt mot fodralets fönster.

Försök att undvika blixtbilder men om du måste använda blixt så se till att fodralet är tätt mot blixtens öppning så är risken minst för oönskade reflexer.

Håll fodralets fönster rent och repa det inte. Behandla det som du sköter linsen på kameran.

Att ta bilder under vattnet.

Det behövs lite övning och tur för att få bra undervattensfoton. Det behövs också bra ljus och klart vatten. Mitt på dagen när solen står som högst på himmeln är ljuset bäst.

Nära ytan blir det bäst, färgerna försvinner snabbt när du går djupare. En stor fördel med digitala foton är att färger kan läggas till i efterhand.

Även till synes rent vattnet innehåller alltid mer eller mindre av mikroorganismer och partiklar. Ju mindre vatten det är mellan kameran och det fotograferade ju mindre inverkan har detta på bilden. Hemligheten är gå nära och att använda så vidvinkligt brännvidd på objektivet som möjligt.  

Åter till sidans början