Startsidan l Tekniska data l Skötselanvisningar lGarantilHistoria l Kontakt

Kameran redo och skyddad i Aquapac

Waterproof DSLR Camera Case

SLR_Case_dry

IPX8Artikelnummer:458

Pris: 1080kr.

Nu kan du ta med din systemkamera till de knäppaste platser och få med dig hem kvalitetsbilder. Du kan känna dej trygg med att din dyra kamera är skyddad från vatten, lera och damm.

 

Fakta:

Max mått: Passar för:
458 storlek SLR Case content

 

Vilken storlek på fodralet passar till min Kamera?

Det finns en beskrivning av fodralet vid varje fodrals produktbeskrivning. Vi hjälper gärna till om ni vill det.

Det passar de flesta systemkameror med standardobjektiv, alla kamerahus som har APS/DX sensor och några med fullformatsensor som har mindre kamerahus.

Tyvärr så är Canon 5D & 1D, Nikon D3 & D700 för stora för Aquapac SLR

 

Tekniska specifikationer
Klassifiering vattentäthet IPX8 Vattentät/Submersible som innebär tät vid minst 10 meters vattendjup, det är den högsta standarden för vattentäthet som finns
Färg Cool Grey
Levereras med Justerbar grå axelrem
5 silika gel påsar
Material Polyurethan med optiskt klart LENZFLEX™ lins fönster

 

Kan jag verkligen få bra bilder?

Det är lite som att ta bilder genom ett fönster hemma.

Först av allt så måste fönstret vara så rent som möjligt. Även ett rent fönster kan ge vissa reflexer men ju närmare fönsterglaset ju mindre reflexer. Därför blir resultatet bäst om linsen är tätt mot fodralets fönster.

Försök att undvika blixtbilder men om du måste använda blixt så se till att fodralet är tätt mot blixtens öppning så är risken minst för oönskade reflexer.

Håll fodralets fönster rent och repa det inte. Behandla det som du sköter linsen på kameran.

Att ta bilder under vattnet.

Det behövs lite övning och tur för att få bra undervattensfoton. Det behövs också bra ljus och klart vatten. Mitt på dagen när solen står som högst på himmeln är ljuset bäst.

Nära ytan blir det bäst, färgerna försvinner snabbt när du går djupare. En stor fördel med digitala foton är att färger kan läggas till i efterhand.

Även till synes rent vattnet innehåller alltid mer eller mindre av mikroorganismer och partiklar. Ju mindre vatten det är mellan kameran och det fotograferade ju mindre inverkan har detta på bilden. Hemligheten är gå nära och att använda så vidvinkligt brännvidd på objektivet som möjligt.  

Åter till sidans början